Vores internationale projekter
Vi kan ikke redde alle verdens dyr på én gang, så vi sætter ind, hvor der er størst behov og mulighed for at gøre en forskel. En forskel, der skal komme dyrene til gode, så vi skridt for skridt kan løfte dyrevelfærden globalt.
Hjælpen til de udsatte dyr kan både være i form af konkrete projekter, men er også i høj grad rettet mod et politisk og strukturelt niveau, der kræver samarbejde med lokale aktører, ny viden og oplysning.
Det er et langt, sejt træk, og for at indsatsen ikke ender som en dråbe i havet, kræver det samarbejder på tværs af grænser og kontinenter.
FOTOS:
Asger Thielsen, Dan Säll, Rikke Langebæk, Nina Brask og Animals Asia
Projekter, vi tidligere har støttet
Danseaber i Indonesien
Elefantprojekt i Vietnam
SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF VERDEN
Dyrenes Beskyttelse har gennem mange år været repræsenteret i den europæiske sammenslutning Eurogroup for Animals, der sætter dyrevelfærd på dagsordenen i EU-lovgivningen. En stor del af den danske lovgivning er hængt op på fælles beslutninger i EU, og derfor er det vigtigt at være repræsenteret i den stærkeste, europæiske sammenslutning for det politiske arbejde for god dyrevelfærd.
Det er dog ikke kun i EU, at dyrene har brug for en stemme. I 2020 blev vi derfor en del af inderkredsen i Asia for Animals Coalition - et netværk af flere hundrede dyrevelfærdsorganisationer, der arbejder for bedre dyrevelfærd i hele Asien.
Sidst, men ikke mindst, fik dyrene i 2021 et fælles talerør på den globale scene med etableringen af World Federation for Animals, der taler direkte ind på det globale, politiske niveau i FN-systemet. WFA er en sammenslutning af 61 stærke dyrevelfærdsorganisationer fra hele verden, hvoraf Dyrenes Beskyttelse er medlem.