Julekort fra Silke

Julekort fra Silke

Julen står for døren og det betyder tid til at mindes året der gik. Det har været et travlt år og flere tusinde dyr har fået nye hjem. For at mindes året, har vi her samlet en række julekort fra nogle af de dyr, som fik et nyt hjem i 2020.

Skrevet af:
Fie Bau Madsen

I 2020 har næsten 7000 dyr fået nye hjem gennem Dyrenes Beskyttelses internater. Et af de dyr er katten Silke, som før hed Søs. Silke blev fundet dumpet på en campingplads, hvor hun var helt alene. I dag lever hun et dejligt katteliv ved Heidi sammen med sin nye bedste ven Carlos. Vi har fået en dejlig julehilsen fra Heidi som ejer Silke.

Kære Dyrenes Beskyttelse

Lille Søs blev helt alene, meget beskidt og sulten. Efter hun var blevet fodret og vasket, kom hun ud i pleje ved mig, hvor hun fik en legekammerat i form en anden killing som hedder Emil. Søs skulle bo ved mig indtil hun var gammel nok til at få et nyt og kærligt hjem.

Ud over Emil har jeg en gammel kat som er seks år, som også kommer fra internatet. Carlos er et godt forbillede for de to killinger og de har haft en masse glæde af hinanden. Silke, Emil og Carlos fandt hurtig en god rytme sammen og var meget glade for hinanden.

Da tiden nærmede sig og Silke og Emil skulle tilbage til Nordjyllands Internat, måtte jeg dog indse at det nok ikke kom til at ske. Jeg var blevet så glad for de to killinger, at de fik lov til at blive boende ved mig. I dag er de 7 måneder og efterhånden ikke så små mere.

Jeg omdøbte Søs til Silke, da hendes pels er så fin og blød. De to killinger giver så meget glæde i hverdagen og jeg har ikke fortrudt et sekund at de flyttede permanent ind hos mig.

Glædelig jul til alle!

Kærlig hilsen Heidi, Silke, Emil og Carlos