Hundepension Nordjylland

En hundepension med masser af socialisering og fagkyndigt personale. Nordjyllands Internat og pension er beliggende i Hjallerup nord for Aalborg – blot 18 minutters kørsel fra Aalborg centrum. Hundepensionen er beliggende i naturskønne omgivelser med søer og skov. Hundene bliver gået tur med 3 gange dagligt i snor, og der mulighed for leg og socialisering med andre hunde i vores store løbegårde, hvor hundene kan løbe frit i indhegning.

Nordjyllands Internat og pension er beliggende i Hjallerup nord for Aalborg – blot 18 minutters kørsel fra Aalborg centrum.

Hundepensionen er beliggende i naturskønne omgivelser med søer og skov. Hundene bliver gået tur med 3 gange dagligt i snor, og der mulighed for leg og socialisering med andre hunde i vores store løbegårde, hvor hundene kan løbe frit i indhegning.

Der er på internatet ansat et fagkyndigt personale med hundeadfærdsinstruktør, veterinærsygeplejerske og dyrepasser, som hver dag passer på din hund under opholdet.

Pensionsindretning

I hundepension er der mulighed for at tilkøbe løbegård, så hunden selv kan bestemme om den ønsker at opholde sig ude eller inde.
I pensionsboksene er der gulvvarme, og vi har alt til at indrette en hyggelig boks til din hund. Det vil sige, det ikke at et krav, du medbringer tæpper, kurve, legetøj mm.
Dog vil din hund være meget glad, hvis du har medbragt noget den er tryg ved – din trøje eller hundens tæppe.
Det skal dog informeres, at dette ikke erstattes hvis det går i stykker under opholdet .

Derudover behøver du nødvendigvis heller ikke, at medbringe foder til din hund. Vi tilbyder gerne din hund Royal Canin, under sit pensionsophold.
Er din hund på diæt, er du selvfølgelig nødsaget til selv at medbringe hundens foder.

hundepension nordjyllands internat
hundepension nordjyllands internat
hundepension nordjyllands internat

En hundepension med et trygt miljø

Dagen starter kl. 7, hvor din hunds morgen starter med gåtur, og morgenmad. Dagen igennem vil der være gåtur, leg og socialisering i boksen, hvor den står på nus og kæl. Ved 17’ tiden, er der tid til aftensmad, og klokken 21 lukker internatet, og hundene har været ude på deres sidste gåtur, denne dag.
I stalden har vi diffusere i stikkontakten med Adaptil. ADAPTIL-produkterne indeholder en kopi af signalstoffet feromon, som også udskilles omkring tævens mælkekirtler mens den har hvalpe. Feromon har betydning for at styrke båndet mellem hvalp og tæve og for udvikling af en stabil mentalitet hos hvalpen. Derfor giver dette feromon en tryghedsvirkning på din hund.
I stalden bliver der dagen igennem afspillet afslappende og afstressende musik for hundene.

Hunde wellness

På Nordjyllands Internat og Pension ved Hjallerup er det nu blevet muligt at tilkøbe wellness til din hund.
Du kan derfor nu tilkøbe massage til din hund, som udføres af Lotte Meyer fra www.meyersdogcare.dk
Lotte er dyrlægeeksamineret fysiologisk hundemassør fra Magtor i Hinnerup, og tilbyder 1½ time massage, samt journalføring til hunden ejer, om tilstand for 500 kr. efterfølgende behandling for 400 kr.

Derudover kan man tilkøbe bad til sin hund, mens den er på internatet, til 200 kr.

Vaccinationer

Din hund skal være vaccineret med næsevaccine mod kennelhoste (BbPi) indenfor det seneste år og alm. hundevaccine(DHPPi) indenfor de sidste 3 år.

Sundhedsbog eller vaccinationsattest medbringes ved ankomst.

Priser

1 hund  u/ løbegård   275 kr. om dagen
2 hunde sammen u/ løbegård   460 kr. om dagen
1 hund m/ løbegård   300 kr. om dagen
2 hunde sammen m/ løbegård   485 kr. om dagen

Inkl. i pris
Indrettet hundebur med kurv, tæpper og legetøj. Hunden er også velkommen til at have sine egne ting med.
Morgen og aften fodring af hunden, med enten eget foder eller internatets foder (Royal Canin) inkludere ikke special kost, samt mindst 3 daglige lufte ture i snor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagpleje på Nordjyllands Internat og pension

Har du en lang arbejdsdag forude, eller skal til konfirmation eller andre festligheder, som vil efterlade din hund alene hjemme det meste af dagen. Så slip for den dårlige samvittighed, og lad din hund komme i dagpleje i vores hundepension i Hjallerup, nær Aalborg.

Dagpleje af hund 35 kr. i timen - Dog kun efter aftale, kontakt os på 88 77 03 07 eller nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk og hør nærmere, hvad vi kan tilbyde netop din hund.

 

 

 

 

 

 

 

Nordjyllands Internat

Ålborgvej 775
9320 Hjallerup

Ring 88 77 03 07

Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00,
Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00

nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk

 

Læs mere om Nordjyllands Internat her

Book tid til pasning af din hund her