internatdyr

DYRENES DAG I REMA 1000

Vi fejrer Dyrenes Dag med ønsket om at hjælpe de mange dyr på internaterne, som mangler et hjem. I 2022 fik over 9.000 dyr nye hjem igennem Dyrenes Beskyttelse. Det er kun med opbakning fra dyrevenner som dig, at internaterne kan tage imod så mange dyr, sikre dyrlægehjælp, træning, pleje og omsorg til bl.a. hunde og katte - og finde nye kærlige hjem til dyrene.

 

Støt dyrene, mens de venter på deres nye hjem.

Giv hundene noget at logre af og gør kattene klar til en favn at spinde i. Det koster ikke engang en bondegård, men gør en verden til forskel. Tak for din støtte.

 

 

 

 

 

Vi hylder dyrene på internaterne på DYRENES DAG

Se en sød film af de mange dejlige hunde og katte på Dyrenes Beskyttelses internater.

hund mad

Har du hund eller kat?

Køb Excellent Pet hunde- eller kattemad i REMA 1000 og støt dyrene på internaterne

I hele uge 40 støtter du dyrene på internaterne, når du køber udvalgte Excellent Pet produkter i REMA 1000.

Excellent Pet og REMA 1000 sender nemlig 2 kr. direkte videre til Dyrenes Beskyttelses internater for hvert solgt produkt.

 

 

 

 

Støt bedre dyrevelfærd når du handler i REMA 1000

Forbrugermærket, Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, er din garanti for animalske produkter med god dyrevelfærd. Det er kød, mælk og ost fra dyr, som har levet et liv i det fri, med plads til at udleve deres naturlige adfærd og behov.

Når du køber produkter mærket med Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, støtter du passionerede landmænd, som prioriterer dyrevelfærden højt – og du baner vejen for et mere bæredygtigt landbrug, der er til gavn for os alle sammen.