
Alt om 32 kyllingemærker
Langsommere voksende slagtekylling (maks. 43 g tilvækst per dag), produceret i Tyskland. Den er økologisk og går i en flok på op til 4.800 kyllinger i en stald med lav belægningsgrad (21 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter) og fri adgang til udearealer. Der praktiseres delslagtning, og der er tale om relativt kort transport til slagteri (op til 8 timer). Kyllingen er 58 dage gammel, når den slagtes. Den har adgang til grovfoder, miljøberigelse og siddepinde/halmballer.
Kyllingen er ikke dyrevelfærdscertificeret.
Hurtigt voksende turbokylling, produceret i Danmark. Flokstørrelsen er ikke oplyst af producenten, men kyllingen går i en stor flok i en lukket stald på meget lidt plads med høj belægningsgrad (40 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter). Der praktiseres delslagtning, og der er tale om relativt kort transport til slagteri (op til 5 timer). Kyllingen er 32-36 dage gammel, når den slagtes. Den lever uden adgang til det fri, dagslys, grovfoder og miljøberigelse.
Kyllingen er ikke dyrevelfærdscertificeret.
Hurtigt voksende turbokylling, produceret i Danmark. Den går i en flok på 18.000-50.000 kyllinger i en lukket stald på meget lidt plads med høj belægningsgrad (38 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter). Der praktiseres delslagtning, og der er tale om kort transport til slagteri (op til 4 timer). Kyllingen er 34-37 dage gammel, når den slagtes. Den lever uden adgang til det fri, dagslys, grovfoder og miljøberigelse.
Kyllingen er ikke dyrevelfærdscertificeret.
Hurtigt voksende turbokylling, produceret i Danmark. Den går i en flok på 18.000-50.000 kyllinger i en lukket stald på meget lidt plads med høj belægningsgrad (38 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter). Der praktiseres delslagtning, og der er tale om kort transport til slagteri (op til 4 timer). Kyllingen er 34-37 dage gammel, når den slagtes. Den lever uden adgang til det fri, dagslys, grovfoder og miljøberigelse.
Kyllingen er ikke dyrevelfærdscertificeret.
Langsomt voksende slagtekylling, produceret i Danmark. Den er fritgående og går i en flok på op til 9.600 kyllinger i en stald med relativt lav belægningsgrad (27,5 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter) og fri adgang til udearealer. Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om kort transport til slagteri (3 timer). Kyllingen er minimum 56 dage gammel, når den slagtes. Den har adgang til grovfoder, miljøberigelse og siddepinde/halmballer.
Kyllingen er Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og har 3 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke.
Langsomt voksende slagtekylling (maks. 38 gram tilvækst per dag), produceret i Danmark. Den er økologisk og går i en flok på op til 4.800 kyllinger i en stald med lav belægningsgrad (21 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter) og fri adgang til udearealer. Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om kort transport til slagteri (3 timer). Kyllingen er minimum 53 dage gammel, når den slagtes. Den har adgang til grovfoder, miljøberigelse og siddepinde/halmballer.
Kyllingen er Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, Ø-mærket og har 3 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke.
Langsommere voksende slagtekylling, produceret i Danmark. Den går i en flok på 18.000-40.000 kyllinger i en lukket stald på meget lidt plads med høj belægningsgrad (38 kilo levende vægt per kvadratmeter). Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om kort transport til slagteri (op til 4 timer). Kyllingen er 41-44 dage gammel, når den slagtes. Den lever uden adgang til det fri, dagslys, grovfoder og miljøberigelse.
Kyllingen har 1 hjerte i det statslige dyrevelfærdsmærke.
Langsommere voksende slagtekylling, produceret i Danmark. Den går indendørs i en flok på 18.000-50.000 kyllinger i en stald på meget lidt plads med høj belægningsgrad (38 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter). Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om kort transport til slagteri (op til 4 timer). Kyllingen er 41-44 dage gammel, når den slagtes. Den har adgang til grovfoder samt begrænset adgang til at komme ud af stalden og få frisk luft på en veranda.
Kyllingen har 2 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke.
Langsommere voksende slagtekylling, produceret i Danmark. Den går i en stor flok på op til 52.000 kyllinger i en stald med høj belægningsgrad. Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om kort transport til slagteri (4 timer). Kyllingen er mellem 42 og 47 dage gammel, når den slagtes. Den har adgang til grovfoder og høballer samt begrænset adgang til at komme ud af stalden og få frisk luft på en veranda.
Kyllingen har 2 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke.
Hurtigt voksende turbokylling, produceret i Danmark. Flokstørrelsen er ikke oplyst af producenten, men kyllingen går i en stor flok i en lukket stald på meget lidt plads med høj belægningsgrad (40 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter). Der praktiseres delslagtning, og der er tale om relativt kort transport til slagteri (op til 5 timer). Kyllingen er 32-36 dage gammel, når den slagtes. Den lever uden adgang til det fri, dagslys, grovfoder og miljøberigelse.
Kyllingen er ikke dyrevelfærdscertificeret.
Langsommere voksende slagtekylling, produceret i Tyskland. Den går i en mindre flok på op til 4.800 kyllinger i en lukket stald med relativt lav belægningsgrad (30 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter). Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om kort transport til slagteri (2 timer). Kyllingen er omkring 35 dage gammel, når den slagtes. Den lever uden adgang til det fri, men med adgang til dagslys gennem vinduer. Den har adgang til grovfoder og siddepinde/halmballer.
Kyllingen er ikke dyrevelfærdscertificeret.
Langsomt voksende slagtekylling (maks. 35 gram tilvækst per dag), produceret i Tyskland. Den går i en mindre flok på op til 4.800 kyllinger i en stald med lav belægningsgrad (20 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter) og fri adgang til græs, skov og krat. Delslagtning praktiseres, og der er tale om kort transport til slagteri (2 timer). Kyllingen er minimum 56 dage gammel, når den slagtes. Den har adgang til grovfoder, miljøberigelse og siddepinde/halmballer.
Kyllingen er Ø-mærket.
Langsommere voksende slagtekylling, produceret i Danmark. Den går i en stor flok på op til 20.000 kyllinger i en stald med lavere belægningsgrad (30 kg levende vægt kylling per kvadratmeter). Der praktiseres delslagtning, og der er tale om en relativt kort transport til slagteri (4-5 timer). Kyllingen er mellem 41 og 48 dage gammel, når den slagtes. Den har adgang til grovfoder og miljøberigelse samt begrænset adgang til at komme ud af stalden og få frisk luft på en veranda.
Kyllingen har 2 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke.
Langsommere voksende slagtekylling (42,8 gram daglig tilvækst), produceret i Danmark. Den går i en moderat stor flok på op til 13.000 kyllinger i en lukket stald med relativt lav belægningsgrad (op til 24 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter). Der praktiseres delslagtning, og der er tale om kort transport til slagteri (op til 4 timer). Kyllingen er 65-74 dage gammel, når den slagtes. Den lever uden adgang til det fri og dagslys, men med adgang til grovfoder og høballer.
Kyllingen er ikke dyrevelfærdscertificeret.
Hurtigt voksende turbokylling (80 gram tilvækst per dag), produceret i Polen. Den går i en flok på op til 30.000 kyllinger i en lukket stald på meget lidt plads med høj belægningsgrad (39 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter). Der praktiseres delslagtning, og der er tale om kort transport til slagteri (op til 1,5 timer). Kyllingen er 35-42 dage gammel, når den slagtes. Den lever uden adgang til det fri, dagslys, grovfoder og miljøberigelse.
Kyllingen er ikke dyrevelfærdscertificeret.
Langsommere voksende slagtekylling, produceret i Danmark. Flokstørrelsen er ikke oplyst af producenten, men kyllingen går i en stor flok i en stald på meget lidt plads med høj belægningsgrad (38 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter). Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om relativt kort transport til slagteri (op til 5 timer). Kyllingen er 41-45 dage gammel, når den slagtes. Den har adgang til grovfoder og siddepinde/halmballer samt begrænset adgang til at komme ud af stalden og få frisk luft på en veranda.
Kyllingen har 2 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke.
Langsomt voksende slagtekylling (25,6 gram tilvækst per dag), produceret i Frankrig. Den er opdrættet i fuld frihed og lever i naturen i dagtimerne og overnatter i en mindre flok på 1.000 kyllinger i et hus om natten. Arealtypen er skov og krat med en størrelse på 1,1 million hektar, som kyllingerne har adgang til fra solopgang til solnedgang. Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om relativt kort transport til slagteri (op til 6 timer). Kyllingen er minimum 81 dage gammel, når den slagtes.
Kyllingen er Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og har 3 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke.
Langsommere voksende slagtekylling (45 gram tilvækst per dag), produceret i Frankrig. Den er fritgående og går i en flok på op til 5.200 kyllinger i en stald med relativt lav belægningsgrad (27,5 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter) og fri adgang til naturarealer med træer. Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om kort transport til slagteri (op til 4 timer). Kyllingen er minimum 56 dage gammel, når den slagtes. Den har adgang til grovfoder, miljøberigelse og siddepinde/halmballer. Kyllingen har en række udenlandske dyrevelfærdscertificeringer (Haltungsform 3, Beter Leven 2).
Langsommere voksende slagtekylling, produceret i Danmark. Flokstørrelsen er ikke oplyst af producenten, men kyllingen går i en stor flok i en stald på meget lidt plads med høj belægningsgrad (38 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter). Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om relativt kort transport til slagteri (op til 5 timer). Kyllingen er 41-45 dage gammel, når den slagtes. Den har adgang til grovfoder og siddepinde/halmballer samt begrænset adgang til at komme ud af stalden og få frisk luft på en veranda.
Kyllingen har 2 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke.
Langsommere voksende slagtekylling, produceret i Danmark. Den går i en flok på 18.000-40.000 kyllinger i en lukket stald på meget lidt plads med høj belægningsgrad (38 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter). Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om kort transport til slagteri (op til 4 timer). Kyllingen er 41-44 dage gammel, når den slagtes. Den lever uden adgang til det fri, dagslys, grovfoder og miljøberigelse.
Kyllingen har 1 hjerte i det statslige dyrevelfærdsmærke.
Langsommere voksende slagtekylling (54 gram tilvækst per dag), produceret i Danmark. Den går i en flok på 10.000-40.000 kyllinger i en lukket stald på meget lidt plads med høj belægningsgrad (38 kilo levende vægt per kvadratmeter). Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om kort transport til slagteri (ca. 2 timer). Kyllingen er 41-48 dage gammel, når den slagtes. Den lever uden adgang til det fri, dagslys, grovfoder og miljøberigelse.
Kyllingen har 1 hjerte i det statslige dyrevelfærdsmærke.
Langsomt voksende slagtekylling, produceret i Danmark. Den er fritgående og går i en flok på op til 9.600 kyllinger i en stald med relativt lav belægningsgrad (27,5 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter) og fri adgang til udearealer. Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om kort transport til slagteri (3 timer). Kyllingen er minimum 56 dage gammel, når den slagtes. Den har adgang til grovfoder, miljøberigelse og siddepinde/halmballer.
Kyllingen er Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og har 3 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke.
Langsomt voksende slagtekylling (maks. 38 gram tilvækst per dag), produceret i Danmark. Den er økologisk og går i en flok på op til 4.800 kyllinger i en stald med lav belægningsgrad (21 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter) og fri adgang til udearealer. Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om kort transport til slagteri (3 timer). Kyllingen er minimum 53 dage gammel, når den slagtes. Den har adgang til grovfoder, miljøberigelse og siddepinde/halmballer.
Kyllingen er Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, Ø-mærket og har 3 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke.
Hurtigt voksende turbokylling, produceret i Danmark. Flokstørrelsen er ikke oplyst af producenten, men kyllingen går i en stor flok i en lukket stald på meget lidt plads med høj belægningsgrad (40 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter). Der praktiseres delslagtning, og der er tale om relativt kort transport til slagteri (op til 5 timer). Kyllingen er 32-36 dage gammel, når den slagtes. Den lever uden adgang til det fri, dagslys, grovfoder og miljøberigelse.
Kyllingen er ikke dyrevelfærdscertificeret.
Hurtigt voksende turbokylling, produceret i Danmark. Flokstørrelsen er ikke oplyst af producenten, men kyllingen går i en stor flok i en lukket stald på meget lidt plads med høj belægningsgrad (40 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter). Der praktiseres delslagtning, og der er tale om relativt kort transport til slagteri (op til 5 timer). Den lever uden adgang til det fri, dagslys, grovfoder og miljøberigelse.
Kyllingen er ikke dyrevelfærdscertificeret.
Hurtigt voksende turbokylling, produceret i Danmark. Flokstørrelsen er ikke oplyst af producenten, men kyllingen går i en stor flok i en lukket stald på meget lidt plads med høj belægningsgrad (40 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter). Der praktiseres delslagtning, og der er tale om relativt kort transport til slagteri (op til 5 timer). Kyllingen er 32-36 dage gammel, når den slagtes. Den lever uden adgang til det fri, dagslys, grovfoder og miljøberigelse.
Kyllingen er ikke dyrevelfærdscertificeret.
Langsommere voksende slagtekylling, produceret i Danmark. Den går i en flok på 18.000-60.000 kyllinger i en lukket stald på meget lidt plads med høj belægningsgrad (38 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter). Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om relativt kort transport til slagteri (ca. 4 timer). Kyllingen er 41-44 dage gammel, når den slagtes. Den lever uden adgang til det fri, dagslys, grovfoder og miljøberigelse.
Kyllingen har 1 hjerte i det statslige dyrevelfærdsmærke.
Langsomt voksende slagtekylling (25,6 gram tilvækst per dag), produceret i Frankrig. Den er opdrættet i fuld frihed og lever i naturen i dagtimerne og overnatter i en mindre flok på 4.400 kyllinger i et hus om natten. Arealtypen er skov og krat med en størrelse på 1,1 million hektar, som kyllingerne har adgang til fra solopgang til solnedgang. Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om relativt kort transport til slagteri (op til 6 timer). Kyllingen er minimum 81 dage gammel, når den slagtes.
Kyllingen har 3 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke.
Langsomt voksende slagtekylling (27 gram tilvækst per dag), produceret i Frankrig. Den går i en mindre flok på op til 4.400 kyllinger i en stald med relativt lav belægningsgrad (26 kg levende vægt kylling per kvadratmeter) og fri adgang til udearealer. Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om kort transport til slagteri (op til 2 timer). Kyllingen er 84 dage gammel, når den slagtes. Den har adgang til miljøberigelse og siddepinde/halmballer.
Kyllingen er ikke dyrevelfærdscertificeret.
Langsommere voksende slagtekylling, produceret i Danmark. Den går i en flok på 18.000-60.000 kyllinger i en lukket stald på meget lidt plads med høj belægningsgrad (38 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter). Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om relativt kort transport til slagteri (ca. 4 timer). Kyllingen er 41-44 dage gammel, når den slagtes. Den lever uden adgang til det fri, dagslys, grovfoder og miljøberigelse.
Kyllingen har 1 hjerte i det statslige dyrevelfærdsmærke.
Langsommere voksende slagtekylling (54 gram tilvækst per dag), produceret i Danmark. Den går i en flok på 10.000-40.000 kyllinger i en lukket stald på meget lidt plads med høj belægningsgrad (38 kilo levende vægt per kvadratmeter). Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om kort transport til slagteri (ca. 2 timer). Kyllingen er 41-48 dage gammel, når den slagtes. Den lever uden adgang til det fri, dagslys, grovfoder og miljøberigelse.
Kyllingen har 1 hjerte i det statslige dyrevelfærdsmærke.
Langsomt voksende slagtekylling (maks. 38 gram tilvækst per dag), produceret i Danmark. Den er økologisk og går i en flok på op til 4.800 kyllinger i en stald med lav belægningsgrad (21 kilo levende vægt kylling per kvadratmeter) og fri adgang til udearealer. Delslagtning praktiseres ikke, og der er tale om kort transport til slagteri (3 timer). Kyllingen er minimum 53 dage gammel, når den slagtes. Den har adgang til grovfoder, miljøberigelse og siddepinde/halmballer.
Kyllingen er Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, Ø-mærket og har 3 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke.