Hunde og mennesker fra Cool Dog Walk 2023

COOL DOG WALK 2024

Lørdag den 21. september holder Nordjyllands Internat Cool Dog Walk i samarbejde med Coolshop. Dagen starter med en fælles gåtur på tre kilometer i skønne omgivelser. Efter gåturen bliver Lindholm Strandpark fyldt med hunderelaterede salgsboder, opvisninger fra dygtige hundetrænere, hoppeborg, hyggelige madoplevelser og meget mere.

Køb billet og støt en god sag

Selve eventet foregår fra klokken 9 til 14 i Lindholm Strandpark, Nørresundby. En billet til gåturen koster 200 kroner pr. hund, og alle indtægter går ubeskåret til at hjælpe svigtede hunde på Nordjyllands Internat. Børn til og med 10 år deltager gratis. Som tilmeldt får du en lækker goodiebag, t-shirt og roset med logo, som kan sættes på hundens sele. Når du har tilmeldt dig, modtager du din billet på mail. Festlighederne i Lindholm Strandpark efter turen er gratis og åben for alle.

 
Caisa på Nordjyllands Internat

Caisa levede 6 år i en mørk garage

Caisas historie er barsk. I seks år levede hun i en mørk garage, helt uden vinduer og lys. Hun blev sjældent luftet og fik ikke den omsorg, hun fortjener. Heldigvis tog en nabo affære, og Caisa blev indleveret på Nordjyllands Internat, så hun kunne finde sit nye, kærlige hjem. Det er hunde som Caisa, du er med til at hjælpe, når du deltager i Cool Dog Walk.

Regler og ansvar

1. Deltagergebyret kan ikke refunderes. 
2. Deltagerne skal selv samle afføring op efter deres hund. Der vil være poser til rådighed på dagen, men tag gerne ekstra med. 
4. De deltagende hunde skal altid være i snor.
5. Alle deltager på eget ansvar. Nordjyllands Internat kan ikke holdes ansvarlig for skader, ødelagte eller mistede genstande.
6. Hunden skal kunne omgås andre hunde.
7. Hunden skal være vaccineret og i god helbredsmæssig stand

 

Du behøver ikke at gå med for at støtte svigtede hunde på Nordjyllands Internat.

SMS COOL TIL 1474, og støt hundene med 80 kr.